Duyurdular! G.Saray'dan yüzde 99 gitti...

Galatasaray'da bir ayrılık için net açıklama yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Duyurdular! G.Saray'dan yüzde 99 gitti...

Devre arasında takıma yapılacak takviyeler için bazı isimleri elden çıkarma kararı alan Galatasaray'da takımdan ayrılacak ilk isim büyük ölçüde belli oldu.

Brezilyalı gazeteci Fabio Sormani, FOX Sports televiziyonuna canlı yayındaki bağlantısında, "Flamengo, Mariano'nun transferini yüzde 99.9 bitirdi. Resmi açıklama beklenenden daha kısa sürede gelecek. Mariano, sağ bekte iyi bir transfere ihtiyacı olan Flamengo için doğru bir karar" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın, 2017 yılında Sevilla'dan 4.25 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu için Brezilya kulübünden istediği rakam ise henüz bilinmiyor. Bu sezon 17 resmi maça çıkıp 2 asist yapan Mariano, ülkesi Brezilya'da daha önce Guarani, Cruzeiro, Atletico MG ve Fluminense formalarını giymişti. (Fanatik)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER