Dünya Espor Gününde engelli oyuncular için yardım kampanyası

Esporu tanıtmak ve desteklemek için kurulan kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan İngiltere merkezli espor derneği The British Esports Association, Dünya Espor Günü kapsamında SpecialEffect ve Percent ile işbirliği yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dünya Espor Gününde engelli oyuncular için yardım kampanyası

Uluslararası oyun ve espor kutlamalarının 24 Ekim’de başlaması planlanıyor. Kutlamada çeşitli kuruluşları organizasyonlar ve esporun faydalı yönlerine dikkat çekmek için farkındalık yaratmak adına etkinlikler yer alacak.

Etkinlik boyunca toplanan para, SpecialEffect kurumuna gidecek. SpecialEffect, fiziksel engelli insanların hayatını oyunlar ile daha eğlenceli bir hâle getirmeye çalışan bir kurum. SpecialEffect, özelleştirilmiş joypad'lerden göz kontrolüne kadar değişen teknolojiyi kullanarak, insanların yeteneklerinin en iyi şekilde kullanarak engelleri kaldırmaya çalışıyor.

SpecialEffect'te bağış toplamadan sorumlu isim Tom Donegan, Birleşik Krallık'ta ki Dünya Espor Günü için hayır kurumu ortağı olarak seçilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER