Dört lastik alana garanti sunuyor

Pırellı, kış aylarına özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Buna göre, 1 Ekim – 31 Aralık tarihleri arasında Yapı Kredi World’e özel vade farksız 8 taksit imkânı sunduğunu açıklayan Pirelli, ayrıca Tyrelife Lastik Garantisi kapsamında müşterilerine hasar gören bir lastiğini hiçbir ek ücret ödemeden delinme, çarpma veya yanma gibi dış etkenlerin sebep olduğu kasıtlı olmayan hasarlar durumunda koruma altına alma fırsatı sağladığını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dört lastik alana garanti sunuyor

Kampanyadan, Pirelli yetkili satıcılarından tek seferde en az 4 adet Pirelli marka 17’’ jant ve üzeri Oto, SUV (4x4), veya Hafif Ticari (en fazla 3.500kg) yaz, kış veya dört mevsim araç lastiği alan müşteriler ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Tyrelife Lastik Garantisi için müşterilerin lastikleri satın aldıktan 15 gün içerisinde pirelli.com.tr’de yer alan Tyrelife sayfasını ziyaret ederek kaydını gerçekleştirmesi yeterli oluyor. Pirelli ayrıca, tüketicilerin alımını destekleyecek bir kampanyaya daha imza attı. Yapı Kredi ile işbirliği yaparak, 1 Ekim – 31 Aralık tarihleri arasında kampanyanın geçerli olduğu Pirelli yetkili satıcılarından lastik alan herkese Yapı Kredi World’e özel vade farksız 8 taksit fırsatı da sunmaya devam ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER