Doların operasyona ilk tepkisi sınırlı oldu

Türkiye'nin gerçekleştirmiş olduğu operasyona ve ABD hükümetinin kapanmasına dolar/TL'nin ilk tepkisi sınırlı oldu. Cuma günü Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 3.80 seviyesinde hareket eden dolar kuru, uluslararası piyasaların açılmasıyla oluşan ilk fiyatlarda 3.8288 seviyesinden işlem gördü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doların operasyona ilk tepkisi sınırlı oldu

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyona ve ABD federal hükümetinin 20 Ocak'ta resmen kapanmasına dolar/TL'nin ilk tepkisi geldi. Cuma günü Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 3.80 seviyesinde hareket eden dolar/TL, Asya piyasalarının açılmasıyla oluşan ilk fiyatlarda 3.8288 seviyesinde hareket etti. Euro/TL ise 4.70 seviyesinde bulunuyor.

Uzmanlar, Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu operasyonun piyasalar tarafından büyük ölçüde fiyatlandığı için sert bir tepki beklemiyor.

ABD HÜKÜMETİ RESMEN KAPANDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER