Diagne'den için satış rakamı 15 milyon euro! - Galatasaray transfer haberleri

30 golle lig tarihinin en skorer yabancısı olan Diagne, Suudi Arabistan kulüplerinin radarında. Yönetim, 10 milyona aldığı Senegalli forvetin fiyatını 15 milyon Euro olarak belirledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Diagne'den için satış rakamı 15 milyon euro! - Galatasaray transfer haberleri

Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa’da 20 gol atıp tüm dikkatleri üzerine çeken Diagne, Galatasaray’a transfer olduğu ligin ikinci bölümünde ise 10 kez rakip fileleri havalandırdı.

Her ne kadar 30 gole ulaşıp rekor kırsa da, Diagne performansıyla ne taraftarı ne de teknik heyeti tam anlamıyla mutlu edebildi, hep çok eleştirildi.

Ancak Fatih hoca, oyuncusuna güveniyor. Yakın çevresine, “Tam hazır olmadan bize katıldı. Yeni sezonda iyi bir kamp dönemi geçirmesi halinde performansı üst düzeye çıkabilir” diyen Terim, yönetimle yaptığı görüşmede ise çok yüksek teklif gelirse Diagne’nin satılmasına onay verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER