Denizle değil starla tanıtım

Antalya'da bu yaz starlar geçidi yaşanıyor. Regnum Carya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, yaz boyunca Dua Lipa'dan Anne Marie'ye ve Tom Jones'a birçok dünya starını otelinde ağırladı. Öztürk, deniz-kum-güneş tanıtımlarının yerine starlarla ve onların Türkiye deneyimleriyle yapılan tanıtımın çok daha etkili olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Denizle değil starla tanıtım

ÖZTÜRK Holding'in ikinci kuşak temsilcisi, Fikret-Nurten Öztürk çiftinin oğulları Antalya Regnum Carya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, bu yaz boyunca Regnum Carya'da 1.5 milyon lira yatırımla kurduğu dev sahnede dünyaca ünlü starları çıkardı. “Türkiye güvenilir bir ülke, Türkiye'de deniz, kum, güneş dışında da her şey var” mesajını vermek istediklerini söyleyen Öztürk, “Kumsalda kadın fotoğrafıyla tanıtım yerine dünya starlarını Türkiye'ye getirmek çok daha iyi bir tanıtım” dedi. Öztürk, Tom Jones, Dua Lipa gibi dünya starlarını geceliği 15 bin dolar olan villada misafir etti.

“2016'da hiç kazanamadık ancak 2017 ve 2018'de kazanıyoruz” diyen Öztürk, “Dua Lipa gibi gençlerin peşinde koştuğu genç bir şarkıcıyı getirdiğinizde Antalya'dan yaptığı bir paylaşımı milyonlar görüyor. Anne Marie Regnum'da yediği Türk baklavasını övüyor. Bunlar çok etkisi olan tanıtımlar. Türkiye'nin ve Antalya'nın deniz, kum, güneş dışında da tanıtımına çok ihtiyacımız var” dedi.

Büyük yatırım yapıldı Antalya'da. Ancak turizmde de en zor yılların yaşandığı döneme denk geldiniz. Bu sizde stres yarattı mı?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER