için kaldı

Dakar Rallisi'nde zafere Soultrait ulaştı

Beşinci etabı, otomobil kategorisinde Fransız Sebastien Loeb, motosiklet sınıfında ise aynı ülkeden Xavier de Soultrait birinci bitirdi - Otomobil sürücüleri arasında Nasser el-Attiyah, motosiklet sürücüleri arasında ise Ricky Brabec genel klasmanın zirvesinde yer almaya devam etti

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dakar Rallisi'nde zafere Soultrait ulaştı

2019 Dakar Rallisi'nin beşinci etabını otomobil kategorisinde Fransız Sebastien Loeb, motosiklet kategorisinde aynı ülkeden Xavier de Soultrait kazandı.

Peru'da düzenlenen 41. Dakar Rallisi'nin beşinci etabı, Tacna ile Arequipa kentleri arasında otomobiller için 517, motosikletler için 345 kilometrelik parkurda yapıldı.

Otomobil sınıfında birinciliği, 4 saat 56 dakika 34 saniyelik derecesiyle Dünya Ralli Şampiyonası'nı (WRC) 9 kez kazanan PH-Sport takımının pilotu Loeb elde etti. Rallide ikinci etap zaferine ulaşan Fransız pilot, genel klasmanda beşinci sırada yer aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER