için kaldı

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun yeni fragmanı yayınlandı! Mor kravatla mesaj...

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”nun yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken ise yıllar sonra bir dizi projesiyle ekrana dönen Ozan Güven’in kadına şiddetin farkındalık rengi olan mor bir kravat takması oldu. Kadına yönelik şiddet iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncunun bu hareketi ‘zeytin dalı’ olarak yorumlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun yeni fragmanı yayınlandı! Mor kravatla mesaj...

Kanal D’nin yakında seyirci karşısına çıkacak dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”ndan yeni bir tanıtım filmi daha yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve güçlü hikâyesiyle merak uyandıran fragman, dizinin sezonun en iddialı projelerinden biri olacağının sinyalini verdi. Fragmanda dikkat çeken ise Ozan Güven’in mor kravat takması oldu.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun yeni fragmanı yayınlandı! Mor kravatla mesaj... - Resim : 1

YILLAR SONRA EKRANA DÖNDÜ

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Ozan Güven, yıllar sonra “Taş Kağıt Makas: Hayatı Oyunu” ile ekrana dönüş yaptı. Güven’in uzun bir aradan sonra yeniden sete çıkması, kadın dernekleri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Dizinin yeni tanıtım filminde ise Avukat Harun karakterine hayat veren Ozan Güven kadına şiddetin farkındalık rengi olan mor bir kravatla yer aldı. Dizide Cumhuriyet Başsavcısı Süreyya karakterini canlandıran Hande Ataizi’nin “Yalnız bir gün benim davama denk gelirsen duruşmaya mutlaka mor kravatın ile gel” dediği sahne, ‘zeytin dalı’ olarak yorumlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER