Çocuklara ilham verdiler

Türkiye'nin çocuklara yönelik ilk yaratıcılık odaklı kültür ve sanat festivali olan Yaratıcı Çocuk Festivali 2 ile 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Uniq İstanbul'da gerçekleştirilen festivali iki günde 11 bin 700 kişi ziyaret etti. 7 bini aşkın çocuk, 14 farklı atölyeden faydalanırken, 4500'ü aşkın ebeveyn de söyleşileri dikkatle dinledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çocuklara ilham verdiler

Yaratıcı Çocuk Festivali'nde çocuklar, iki gün boyunca, kaçırılmaması gereken atölyelerde ilham verici deneyimler yaşarken ebeveynler de konusunda uzman konuşmacıların söyleşilerine katılarak festival ruhunu çocuklarıyla beraber yaşadılar. Bu söyleşilerde Ahmet Güneştekin ve Aslı Öymen, Dr. Bahar Eriş, Prof. Dr. Belma Tuğrul, Ceyda Düvenci, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Akasya Asıltürkmen ve Dr. Gökhan Mamur, Dr. Özgür Bolat, Sunay Akın, Şermin Yaşar gibi konuklar yer aldı.

Festival; programındaki 14 adet bilim, sanat ve tasarım atölyesi, deneyim odaklı bir keşif ortamı sundu. Çocuklar, bilim, sanat dolu atölye alanı ve gösteri sahnesinde eğlenirken, ebeveynler söyleşi sahnesinde gerçekleşen oturumlara büyük ilgi gösterdi.

SÜPER KAHRAMANLAR ÇOCUKLARLA BİRLİKTE

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER