Cimbom ligde yok

Beşiktaş sonrası, Galatasaray da haftayı şampiyonluk iddiasından oldukça uzaklaşarak kapattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cimbom ligde yok

Trabzonspor’un evinde maç kaybetmeyen Karagümrük karşısında aldığı net galibiyet ve yenilmezlik serisini 25 maça çıkarması sonrası, şampiyonluk yarışına (en azından psikolojik olarak) devam edebilmek için kazanmak dışında opsiyonu olmayan Galatasaray, peş peşe üç maç kaybettikten sonra kendi evinde kazanmak dışında şansı olmayan Yeni Malatya karşısına çıktı.

Hafta içi oynanan Marsilya maçında sezonun belki de en iyi futbolunu oynayan sarı kırmızılıların derbi maçının moral bozukluğunu kolay atlattığını ve taraftarın da takıma olan inancının hiç azalmadığını görmüştük, ancak teknik direktör Fatih Terim’in ligdeki eksikliğini nasıl atlatacağı konusunda kimsenin öngörüsü yoktu.

ROTASYONU SEÇTİLER

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER