Nothing Phone, iPhone'un en ciddi rakibi olabilir

Akıllı telefon dünyasının en sıra dışı tasarımlarından birine sahip olması beklenen yeni modeli Nothing Phone (1) hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Nothing Phone, iPhone'un en ciddi rakibi olabilir

OnePlus’ın eski kurucularından biri olan Carl Pei tarafından 2020 yılında kurulan Nothing Phone, yeni akıllı telefon modeli üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bugüne kadar internete sızan bilgilere göre, telefonun dikkat çekici özelliği arka kasasının tamamen şeffaf şekilde tasarlanmış olması.

Buradan da anlayacağınız üzere, eğer Nothing Phone (1) modelini kılıfsız bir şekilde kullanacak olursanız, telefonun bataryasını, RAM’ini ve daha birçok donanımını görebileceksiniz.

Ön yüzeye baktığımız zaman ise, telefonun neredeyse sıfıra yakın bir çerçeve ile satışa sunulacağını görüyoruz. Yani anlayacağınız, Nothing Phone (1) hem ön hem de arka tasarımıyla oldukça benzersiz bir akıllı telefon modeli olacak.

Nothing Phone, iPhone'un en ciddi rakibi olabilir

Telefonun donanımlarına baktığımız zaman, tasarımın aksine bugüne kadar donanım cephesinden çok fazla bilgi sızdırılmadığını söyleyebiliriz. Ancak yine de, Nothing Phone (1)’in gücünü Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden alacağını söyleyebiliriz.

Bununla birlikte, Nothing Phone (1) modelinin bellek, depolama alanı ya da kamera kurgusu hakkında şu an için herhangi bir bilgimiz yok. Ancak telefonun 21 Temmuz’da tanıtılacağı düşünülürse, bahsettiğimiz özelliklerin önümüzdeki günlerde birer ikişer şekilde sızdırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son olarak telefonun kutudan Android 12 ile çıkacağı belirtelim. Ancak saf Android yazılımının mı kullanılacağını yoksa Nothing Phone’un bu sürümü kendine göre güncelleyerek mi kullanılacağını zaman gösterecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER