Butik üretip dünyaya açılacak

43 yıl önce gömlek üretimiyle başlayan yolculukta bugün yurtiçinde 30, yurtdışında 7 mağazaya ulaşan Bisse ‘global marka olma’ hedefi için düğmeye bastı. İlk günden bu yana dünya markası olmayı hedeflediklerini belirten Bisse Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli, “Adım adım çıktık basamakları. Şimdi yurtdışı yatırımda atağa kalkıyoruz. 2020’de yurtdışında 14 mağaza açacağız. İlk adres Dubai olacak” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Butik üretip dünyaya açılacak

ERKEK giyim sektöründe 43 yılı geride bırakan Bisse dünya markası olma hedefi için çalışmalarına hız kazandırdı. Şirket, 60 metrekarelik dükkânda gömlek üretimi ile başlayan yolculuğunda bugün 250 milyon lira ciroya ulaştı. Gelecek dönem planlarını konuşmak için bir araya geldiğimiz Bisse Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli, hem butik üretimden vazgeçmeyeceklerini hem de yurtdışında büyüyeceklerini ifade etti.

GLOBAL MARKA YOK

“Marka oluşturmak uzun soluklu bir iş” diyen Kefeli, Türkiye’nin global markalar yaratma konusunda iyi bir noktada olmadığını söyledi. Firmalarının kuruluşundan bu yana dünya markası olma hedefiyle yol aldığını belirten Mustafa Kefeli, “Tüketicinin zihninde güvenirliliği elde etmeden marka olunmuyor. İstersen çok büyük reklam kampanyaları yap, faydasız... Önce tüketici sana, ürününe inanacak. Kurulduğumuz ilk günden bu yana basamakları adım adım çıktık. 2020’de de yurtdışında büyüme atağına kalkıyoruz. Yurtiçinde 30, yurtdışında 7 mağazamız var. Hedefimiz ise 2020’de yurtdışında 14 yeni mağaza açmak. İlk adres Dubai olacak. Sonrasında Katar, Kazakistan, ABD, İsviçre’de yer alacağız. Yurtiçinde ise ikisi İstanbul’da biri İzmir’de 3 yeni mazağamızı önümüzdeki yıl devreye alacağız” diye konuştu. Her yıl yüzde 10 büyüme hedefleri olduğunu dile getiren Kefeli, şirketlerinin mağaza açılışları ve makina alımları için 2020’de 7 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER