için kaldı

Bursa'daki sanayiciler ihracatta gözünü İtalya'ya dikti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında düzenlediği video konferanslarla "tasarımın merkezi" olarak kabul edilen İtalya pazarına ve ülkede sunulan ticaret fırsatlarına odaklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bursa'daki sanayiciler ihracatta gözünü İtalya'ya dikti

Odadan yapılan açıklamaya göre, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye'nin Milano Ticaret Ataşesi Ozan Murat Ergan, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Canik ve Bursa iş dünyası temsilcileri katıldı.

BTSO Başkan Yardımcısı Şener, salgın sürecinde ağırlıklı olarak ticaret müşavirleri ve ticaret ataşelerinin katılımıyla düzenledikleri online seminerlerle Bursa iş dünyasının ihracattaki yeni fırsatlara odaklanmasını hedeflediklerini bildirdi.

Bu kapsamda Türkiye'nin en önemli ticari partnerleri arasında yer alan İtalya'daki pazar fırsatlarına odaklandıklarını belirten Şener, şunları ifade etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER