Burak Yılmaz gerçek bir Türk futbol efsanesi

Kulübün CEO’su Marc Ingla yeni transferleri 35 yaşındaki golcüyü “Burak Yılmaz, gerçek bir 9 numara. Özellikle ceza sahası içinde çok yetenekli. Çok tecrübeli bir oyuncu. Kadromuzu güçlendirmek adına en doğru profile sahip oyuncuyu transfer ettik” sözleriyle övdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Burak Yılmaz gerçek bir Türk futbol efsanesi

Spor Arena / İsmai ER - Lille'e transfer olan Burak Yılmaz resmen Fransız ekibinde. Milli futbolcularımız Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın da forma giydiği Ligue 1 ekibi 35 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Lille, Burak transferini sosyal medyadan kısa videolarla bölüm bölüm duyurdu. Önce “Kırmızı alarm! Radarlarımızda bir hareket tespit ettik” denilerek, Burak’ın Sivas’a attığı frikik golü paylaşıldı. Ardından Zeki Çelik’in (Şşşşt. O geliyor” mesajı yayınlandı. Son videoda ise Burak Yılmaz’ın Lille’e transferi tüm dünyaya ilan edildi.

'Yusuf ile tamamlayıcı ikili'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER