Bozoğlu'nun ilk kişisel sergisi...

Yıllar önce ailesiyle Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç edip, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümünden ve Temel Tasarım Bölümünden "Onur" derecesi ile mezun olan sanatçı Zeynep Bozoğlu'nun ilk kişisel sergisini Akyaka'da açtı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bozoğlu'nun ilk kişisel sergisi...

Sanatçının “Araf” adını verdiği eser, 28 Ekim tarihine kadar Gökova, Akyaka'daki Nail Çakırhan & Halet Çambel Sergi Salonu'nda ziyaret edilebilir. Yüksek Lisans tezinde modern Fiziğin kavramları ile sanat arasındaki ilişkileri inceleyen sanatçının seramik, resim, cam baskı ve enstalasyon gibi değişik dallardan 25 eseri sergide yer alıyor.

Bozoğlu'nun ilk kişisel sergisi... - Resim : 1

ARAF'IN HİKAYESİ

İlk yıllarında kendi hayatındaki olaylar ve onlar karşısındaki duygularına dair işler ürettiğini ifade eden Sanatçı Zeynep Bozoğlu, 'Araf' adını verdiği hikayesini şöyle anlatıyor:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER