Borç, Göteborg Film Festivali'nde

Borç filminin festival yolculuğu devam ediyor. Borç bu kez 25 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında İsveç'te 42.'si düzenlenen Göteborg Uluslararası Film Festivali'nin ‘New Voices' bölümünde yer alıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Borç, Göteborg Film Festivali'nde

İsveç ve İskandinavya'nın en büyük film festivali olma özelliği taşıyan festival 1979 yılından beri düzenleniyor.

37. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde En İyi Film ödülünü kazanan Vuslat Saraçoğlu imzalı Borç filmi 30 Kasım'da Başka Sinema dağıtımıyla seyirciyle buluştu. Borç ayrıca 6. Boğaziçi Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu (İpek Türktan Kaynak) ve En İyi Kurgu (Naim Kanat) ile 8. Malatya Film Festivali'nde de En İyi İlk Film ödülünü kazanmıştı.

Serdar Orçin, İpek Türktan Kaynak, Rüçhan Çalışkur, Ozan Çelik, Beyti Engin, Feridun Koç, Öykü Sevinç ve Ülkü Aybala Sunat'ın rol aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Meryem Yavuz, sanat yönetmenliğini Osman Özcan üstlenirken, kurgusunda ise Naim Kanat imzası bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER