Boğulma tehlikesi geçirmişti: 6 gün sonra acı haber geldi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, 6 gün önce plajda denize girip, boğulma tehlikesi geçiren Alican Bozkurt (28), tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Boğulma tehlikesi geçirmişti: 6 gün sonra acı haber geldi

Sakarya Adapazarı'nın Güneşler Mahallesi'nde yaşayan Alican Bozkurt, arkadaşlarıyla birlikte 18 Eylül'de Kocaeli Kandıra'nın Cebeci sahiline geldi. Denize giren 4 arkadaş, boğulma tehlikesi geçirirken, 3'ü sahildekiler tarafından kurtarıldı. Alican Bozkurt da yaklaşık 10 dakika sonra boğulmak üzereyken sudan çıkarıldı.

Sahilde bulunan doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Bozkurt, daha sonra ambulansla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilinci kapalı olan Bozkurt, buradan İzmit'teki özel hastaneye sevk edildi.

6 gündür yaşam mücadelesi veren Alican Bozkurt, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER