Liverpool'u devirip Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'de Florentino Perez de tarihe geçti! Kylian Mbappe'ye olay sözler...

Liverpool'u yenerek Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Real Madrid'de rekor kıran isimlerin arasına başkan Florentino Perez de girdi. Efsane başkan, tarihi zaferin ardından Real Madrid'i reddedip Paris Saint-Germain'de kalmayı tercih eden Kylian Mbappe'ye gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Liverpool'u devirip Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'de Florentino Perez de tarihe geçti! Kylian Mbappe'ye olay sözler...

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'u 1-0 yenerek 14. kez kupayı kazanan Real Madrid'de 4. kupasını kazanan Carlo Ancelotti ve 5. kupalarını kazanan oyuncular yanı sıra başkan Florentino Perez de tarihe geçti.

İKİ DÖNEMDE 19 YILLIK HANEDAN: FLORENTINO PEREZ

2000-2006 yılları arasında ilk dönem başkanlığını yapan Florentino Perez, Real Madrid'de 'Los Galacticos' dönemini başlatmıştı. Zidane, Ronaldo, Beckham gibi yıldızları transfer ederek yeniden Avrupa'nın zirvesine çıkartmıştı. 2002 yılında ilk Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Perez, 2006 yılında başkanlığı Ramon Calderon'a kaptırmıştı. Perez'in ilk dönemi 5 yıl 226 gün sürmüştü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER