için kaldı

Bilge Öztürk, Daren Gerede Erkaya aşkını en çok kadınlar desteklemeli!

Bilge Öztürk’ü yıllar önce Tarkan’la yaşadığı ilişkiyle tanımıştık. Şimdi de Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşkıyla gündemde. Çiftin bu kadar konuşulmasının nedeni, aradaki yaş farkı. Öztürk 43, Erkaya ise 21 yaşında. “Yıl olmuş 2021, hâlâ yaş farkı konuşuyoruz” diyenlerden misiniz, “Erkeğin yaşı büyük olunca normal görülüyor da kadın büyük olunca niye olay oluyor?” diyenlerden mi?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bilge Öztürk, Daren Gerede Erkaya aşkını en çok kadınlar desteklemeli!

- Onur Baştürk: Kadın yaşça büyük olunca neden olay oluyor diyenlerdenim! Maalesef bu yaş konusunda hem kadınlar hem de erkekler ikiyüzlü davranıyor. Erkek büyük olunca kimse sesini çıkarmıyor ama kadın büyük olunca dedikodular başlıyor. Bilge’yi en çok kadınların desteklemesi gerektiğine inanıyorum. 

- Ömür Gedik: İkisi de değil. Ben erkek büyük olduğunda olaya daha tepkili oluyorum ama kadının büyük olduğu durumlara daha sıcak ve olumlu bakıyorum. Öyle ilişkiler daha çok hoşuma gidiyor. Bilge ve Daren’i de sevdim. Ama tabii uçurum yaş farkı alışıldık bir durum değil. Yine de kimsenin tercihleri bizi ilgilendirmez. Yarın öbür gün sizin de başınıza gelebilir, benim de. Önemli olan insanın kiminle nasıl mutlu olduğu...

- Savaş Özbey: Aşk için ne 43 yaş geç, ne de 21 yaş erken. Bu iki insan birbirlerini bulup, üstüne mutlu da olmuşlarsa biz, kimi, kime yakıştıramıyoruz? Benzer bir şey Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’a da yapıldı. Henüz 3 aylık bir ilişki, umarım onlarınki kadar uzun sürer.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER