Beşiktaş'ta kritik zirve sonrası Sergen Yalçın'dan ilk sözler! 4 neden sıraladı...

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı toplantıdan 'Güvenoyu ve tam destek' mesajıyla ayrıldı. Çebi-Yalçın zirvesi sonrası açıklama yapan asbaşkan Kocadağ, “Hocamız, kendine ve takıma inancı olduğunu ifade etti. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun da kendisine inancı zaten var. Hocamız konsantre olacak ve bu içinde bulunduğumuz girdaptan Beşiktaş’ı kurtaracak. İnancını koruduğu müddetçe arkasındayız” dedi. Heyecanla takip edilen zirvede Yalçın, 'İstifayı asla düşünmedim. Herkesin silkelenmesini istedim' ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta kritik zirve sonrası Sergen Yalçın'dan ilk sözler! 4 neden sıraladı...

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın zirvesinden ‘devam’ kararı çıktı... Önceki gün 4-0 kaybedilen Giresunspor maçının ardından, “Başkanla görüşüp durum değerlendirmesi yapacağım” diyen Yalçın, dün saat 17.30’da Çebi ve asbaşkan Emre Kocadağ ile bir araya geldi. Çebi’nin ofisinde gerçekleşen görüşmede Yalçın, kötü gidişin nedenlerini ‘anormal sayıdaki sakatlıklar, bazı oyuncuların bekleneni verememesi, konsantrasyon kaybı ve hakem hataları’ şeklinde 4 başlık altında sıraladı.

YALÇIN: HERKESİN SİLKELENMESİNİ İSTEDİM

Sergen Yalçın, sorunların çözümü konusunda bugüne dek yaptıkları çalışmaların olumlu sonuçlanmamasının bundan sonrası için ölçü olamayacağını da belirtip şöyle devam etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER