Beşiktaş'ın "Dev" hayal kırıklığı: Alex Teixeira

Beşiktaş’ın büyük umutlarla kadroya kattığı Teixeira beklentilerin çok altında kaldı. Sambacı bu sezon Süper Lig’de 12 maçta 2 gol atarken Devler Ligi’nde bırakın skora katkı vermeyi isabetli şut dahi atamadı. Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta 184 dakika şans bulan Alex Teixeira son Ajax maçında 21 kezle kalecilerden daha az topla buluştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ın "Dev" hayal kırıklığı: Alex Teixeira

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın Ajax maçının ardından performansını eleştirdiği Alex Teixeira özellikle Şampiyonlar Ligi’nde büyük hayal kırıklığı yarattı.

Büyük umutlarla takıma kazandırılan Sambacı bu sezon Süper Lig’de çıktığı 12 maçta 2 gol atarken Devler Ligi’nde bırakın skora katkı vermeyi isabetli şut dahi atamadı.

Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta 184 dakika şans bulan Teixeira sadece 1 şut atarken onda da hedefi tutturamadı. 30 yaşındaki futbolcunun kaçırdığı büyük fırsat ya da yarattığı büyük fırsat da bulunmuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER