NBA'de ilk finalist belli oldu! Jordan'lı Chicago Bulls'dan sonra bir ilk...

NBA'de ilk finalist belli oldu. Batı Konferansı final serisi 5. maçında Dallas Mavericks'i 120-110 mağlup eden Golden State Warriors adını Batı Konferansı şampiyonu olarak NBA finallerine yazdırdı. Warriors, Michael Jordan'ın Chicago Bulls'undan bu yana ilki başarmış oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
NBA'de ilk finalist belli oldu! Jordan'lı Chicago Bulls'dan sonra bir ilk...

NBA'de ilk finalist Golden State Warriors oldu. Batı Konferansı final serisi 5. maçında Dallas Mavericks'i 120-110 mağlup eden Warriors NBA finallerine yükseldi.

Ev sahibi ekipte Klay Thompson 32 sayı; Andrew Wiggins 18 sayı, 10 ribaunt; Stephen Curry 15 sayı, 9 asistle oynadı. Dallas Mavericks'te ise Luka Doncic'in 28 sayı, 9 ribaunt ve 6 asistlik, Spencer Dinwiddie'nin 26 sayılık performansı seriye tutunmalarına yetmedi.

JORDAN'LI CHİCAGO BULLS'TAN SONRA İLK...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER