Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den ezeli rakiplere transfer göndermesi!

Başakşehir Başkanı Ahmet Nur Çebi, milyon euroluk transferler yapan ezeli rakiplere göndermede bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den ezeli rakiplere transfer göndermesi!

Spor Arena / İsmail ER - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transfer çalışmaları, yolları ayırmak istedikleri oyuncular başta olmak üzere gündemle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kulübün youtube kanalında Taraftar Soruyor programının konuğu olan Çebi şunları söyledi: “Rakipler transfer dönemlerinde bizden daha çok transfer yaptı. Beklentiler onların daha başarılı olacağıydı, biz de bu işin içinde olduğumuzu ispat ettik. İnanmayanlar vardı. Rosier’i kim tanıyordu? Bana göre yıldız, hangi yıldızla mukayese edeceksin? 600-700 bine getirdiğiniz değil de 7 milyon Euro’ya getirdiğiniz mi yıldız? Bırakın o yıldızlar onlarda kalsın, biz kendi yıldızlarımızla Beşiktaş’ı parlatmaya devam ederiz.

6 aydır oturanlar bizi yoruyor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER