Ben Fero: Oyunculuğu denemek istiyorum

Rap müziğin sevilen ismi Ben Fero, merak edilenlerini analtı. Fero, “Pandemi döneminde zihinsel mesai yaptım, kararlar aldım. Denemek istediğim birkaç farklı iş var. Mesela oyunculuk…” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ben Fero: Oyunculuğu denemek istiyorum

Son dönemde rap müziğin dikkat çeken isimlerinden Ben Fero, Tivibu Spor’daki Atan Alır programında Şükran Albayrak’ın konuğu oldu. Ünlü rapçi, müzik kariyeri, aile hayatı, basketbola olan ilgisi gibi farklı konularda Albayrak’ın sorularını yanıtlarken, basketboldaki hünerlerini de sergiledi.

“Her zaman yaptığım işin arkasındayım”

Pandemi döneminde yeni kararlar aldığını belirten Ben Fero, “Bu dönemde hip-hop yapmak ayrı zor. Ben yaptığım işin her zaman arkasındayım. Kendi gözlerimle bunun etkilerini gördüm. Pandemi dönemi benim tarzıma uygun bir dönem değil. Zihinsel mesai de yaptım, kararlar aldım. Denemek istediğim birkaç farklı iş var. Mesela oyunculuk… ‘Bir fırsatım var ve deneyip kendimi görsem ne fark eder’ diyorum” şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER