Shiba Inu'ya güzel haber! Tarih belli oldu

BitMEX borsası 6 yeni kripto para listeleyeceğini duyurdu. Özellikle 2021'e damga vuran Shiba Inu'yu listelemeyen az sayıdaki büyük borsadan biri olan BitMEX, fenomen token'ı da bu gruba dahil etti.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Shiba Inu'ya güzel haber! Tarih belli oldu

Geçtiğimiz sene çılgınlık seviyesinde ilgi gören Shiba Inu, ayı sezonunun en derin seviyelerinde olmamıza rağmen bir büyük borsa tarafından daha listelenecek. Türev borsası BitMEX yaptığı açıklamayla 6 adet coin’i listeleyeceğini duyurdu.

Şirket resmi sitesinden yaptığı açıklamada Shiba Inu, Sandbox (SAND), Decentraland (MANA), CRO, FTT ve WBTC’yi bu hafta içinde listeleyeceğini belirtti. Kripto paraların hangi gün ve hangi saatte listeleneceğiyle ilgili ise bilgi verilmedi. Bu coin’lerle birlikte önümüzdeki haftalarda da OKX borsasının kendi token’ı olan OKB de yine BitMEX borsası işlemlerine açılacak.

Önümüzdeki dönemde ETH&BTC de dahil olmak üzere birçok yeni spor ve türev işlem çiftlerinin de borsada açılacağını belirten BitMEX, son dönemde spot işlemleri de borsaya dahl ederek müşteri kitlesini büyütmeye çalışıyor. Borsa birçok kripto-podcast’ine de reklam vererek bu adımını duyurmaya çalışıyordu.

Borsanın listeleme için seçtiği 6 kripto paranın, Ethereum balinalarının en çok işlem yaptığı ve elinde tuttuğu varlıklardan olması da dikkat çekiyor. Özellikle SHIB ve FTX borsasının kendi kripto parası olan FTT ile Crypto.com borsasının token’ı olan CRO bu anlamda önplâna çıkan kripto paralardan birisi durumunda.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER