için kaldı

Balayına çıkan ünlü diyetisyeni hastanelik etmişlerdi 9 bodyguard tutuklandı

KKTC'nin Girne kentinde bir otele balayına giden ünlü beslenme uzmanı İlter Faik Kaya'yı diskoya terlikle girdiği gerekçesiyle hastanelik edinceye kadar döven, eşini de tokatlayan 9 güvenlik görevlisi iki gün arayla yakalanarak önce mahkemeye çıkartıldı ardından tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Balayına çıkan ünlü diyetisyeni hastanelik etmişlerdi 9 bodyguard tutuklandı

İstanbul Şişli'de fitness merkezi işleten İlter Faik Kaya, 4 ay önce evlendiği eşi Nesrin Konuklu Kaya ile Perşembe akşamı Girne'de bir otele balayına geldi. Otelin içindeki kulübe terlikle girmek isteyen çifte güvenlik görevlileri kıyafetlerinin uygun olmadığı gerekçesiyle müdahale etti. Çıkan tartışmada 9 güvenlik görevlisi İlter Faik Kaya'yı feci şekilde dövdü, eşini de tokatladı.

Balayına çıkan ünlü diyetisyeni hastanelik etmişlerdi 9 bodyguard tutuklandı - Resim : 1

Hastanelik oluncaya kadar dövülen İlter Faik Kaya, özel bir hastanede tedavisinin ardından balayını yarıda keserek İstanbul'a döndü.

3 GÜN İÇİNDE YAKALANDILAR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER