Bakan Selçuk Endonezya'da

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Ulusal Çocuk Günü etkinliklerine katılmak için Endonezya'yı ziyaret etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Selçuk Endonezya'da

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ulusal Çocuk Günü etkinlikleri kapsamında Endonezya'yı ziyaret etti.

Selçuk, Endonezya temasları çerçevesinde Türkiye'nin Cakarta Büyükelçisi Mahmut Erol Kılıç ve Kadının Güçlendirilmesi ve Çocukların Korunması Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi.

İki ülke arasında iş birliği anlaşmalarının imzalanacağı ziyarette Selçuk, Endonezya Cumhuriyeti Sosyal İşler Bakanı Agus Gumiwang Kartasasmita, İşgücü Bakanı Muhammad Hanif Dhakiri ve Kadının Güçlendirilmesi ve Çocukların Korunması Bakanı Johana Susana Yembise ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER