Bakan Pakdemirli: Çarşıdaki yangın sona ermiştir

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tanzim satış noktalarının faaliyete girmesiyle birlikte ürün fiyatlarının gerilediğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Pakdemirli: Çarşıdaki yangın sona ermiştir

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tanzim satış noktalarında uygulanan ürün fiyatlarından vatandaşların son derece memnun olduğunu belirterek, "Şimdilik 'Çarşıdaki yangın sona ermiştir' diyebiliriz." ifadesini kullandı.

Pakdemirli, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören'de kurulan tanzim satış çadırını ziyaret ederek, tanzim satışların ilk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Havalar iyileştikçe fiyatların daha da düşeceğini ifade eden Pakdemirli, vatandaşların tanzim satışların ne kadar süreceğine yönelik sorusu üzerine, "İhtiyaç olduğu sürece devam edecek, gerekirse kalıcı yaparız." dedi.

Pakdemirli, AA muhabirine yaptığı açıklamada da bu organizasyonla istedikleri amaca ulaştıklarını bildirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER