için kaldı

Bakan Karaismailoğlu: 2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2023 ve sonrası hedeflerimizle yapılacak 3 bin 726 kilometre ile 2035’teÿotoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız. Birileri laf üretmeye devam etsin. Bizler bölgesinde güçlü, boyun eğmeyen, projeleri ile konuşulan Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Karaismailoğlu: 2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünce yapımı tamamlanan Ahlat-Karahasan-Malazgirt yolunun açılışını gerçekleştirdi.

Bitlis'e gelen Bakan Karaismailoğlu, Ahlat ilçesinde dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğini taşıyan Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı'nı gezdi. Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u ziyaret ederek, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER