için kaldı

Bahçeli: Türkçe'yle şer oyunu bozarız

MHP lideri Devlet Bahçeli 26 Eylül Türk Dil Bayramı ile ilgili Twitter'dan mesaj paylaştı. Bahçeli "Hakikaten Türkçe düşünürsek ayrık otlarını birer birer ayıklarız. Türkçe duruş gösterirsek milli vicdanın çağrısını işitiriz. Af ise beklenen çıkartırız, ekonomik kuşatmaysa yapılan yararız, siyasal kanama ve sosyal parçalanmaysa kurgulanan biz Türkçe'yle şer oyunu bozarız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bahçeli: Türkçe'yle şer oyunu bozarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajları şöyle:

"Bugün günlerden TÜRKGÜN'ü; çağı Türkçe kavrayışın gücü, dünyayı Türkçe okuyuşun künhü. TÜRKGÜN tasavvur ve tahayyülün Türkçe'yle tezahürünün övüncü. Ninnisini Türkçe duyan, niyeti Türkçe olan, nifakı Türkçe'yle budayan, hadiseler karşısında nihal gibi duran bir şuurun övgüsü.

26 Eylül Türk Dil Bayramı'nda dilimizin değerini, engin zenginliğini, emsalsiz önemini gururla idrak ediyor, parlak ve yüksek bir ufuk çizgisine haiz olduğuna inanıyorum. Türkçe milli varlığımızın alametifarikası, milliyet vakarımızın iftihar kaynağıdır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER