Aykut Kocaman'ın Tolga Ciğerci hamlesi ve '6 numara'sız Fenerbahçe

Luiz Gustavo'nun pozisyonundaki tek alternatifi Tolga Ciğerci'nin Başakşehir'e transferi, Fenerbahçe'yi '6 numara'sız bıraktı. Orta saha sertliğinin yok olduğu sarı lacivertliler, Jose Sosa - Ozan Tufan ikilisiyle çıktığı dört maçta üç yenilgi alırken; Galatasaray yenilgisi sonrası Kadıköy'de 10 kişi oynanan 120 dakikalık Başakşehir karşılaşması, fiziksel yıpranmayı da beraberinde getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aykut Kocaman'ın Tolga Ciğerci hamlesi ve '6 numara'sız Fenerbahçe

Spor Arena Detay | Fenerbahçe'de kaybedilen Göztepe maçıyla birlikte moraller bozulurken sarı lacivertli takımın kadro yapılanması bir kez daha tartışma konusu oldu.

Sezon öncesi ve devre arası yapılan 22 transferle şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Fenerbahçe'de işler, kritik viraja girdiğimiz bu haftalarda pek de iyi gitmiyor. İki hafta önce Kadıköy'de Galatasaray'a mağlup olan, bu hafta yine evinde Göztepe'ye 1-0'la boyun eğen sarı lacivertliler, iç sahada 1 mağlubiyet daha alırsa Kadıköy'de en fazla yenilgi yüzü gördüğü sezonu da yaşayacak. Üstelik ligin bitimine 15 haftalık bir süre daha var.

KADIKÖY'DEKİ 5 YENİLGİ VE KALAN MAÇLAR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER