Ethereum'da hızlı yükseliş! Bir günde yüzde...

Kripto paralar sakin geçen 24 saatin ardından az da olsa yükseldi. Önceki 24 saati düşüşle kapatan kripto para piyasaları az da olsa yükseliş gösterdi. Coinmarketcap'te yer alan verilere göre piyasalar yüzde 1.6 yükselerek 1.0 trilyon doların üzerine çıktı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Ethereum'da hızlı yükseliş! Bir günde yüzde...

Dün sert düşen ETH'deki toparlanma BTC'nin üzerinde oldu. ETH'nin fiyatı yüzde 5,12 artarak 1,660 dolara geldi. Ripple ve Dogecoin de son 24 saati sakin geçirdi. XRP'nin fiyatı binde 5 düşerek 36.9 cent olurken, DOGE ise binde 9 yükselerek 6.7 cente çıktı.

Geçtiğimiz hafta Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımı öncesinde 21.600 dolar civarında seyreden Bitcoin, özellikle Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz artırımlarında yavaşlama sinyali vermesinin ardından yükselişe geçmişti.

Artan risk iştahıyla Bitcoin cumartesi günü 24.000 doları aşarken bu yükselişi ABD ile Çin arasında artan tansiyon frenledi. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin, Pasifik ülkeleri turunda Malezya'daki temaslarının ardından bu akşam Tayvan'ı ziyaret etmesi dengeleri değiştirdi. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyareti ile bölgede tansiyon yükseldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER