Galatasaray'da Domenec Torrent seçime kilitlendi!

Sarı kırmızılılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Torrent’in gözü 11 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimli genel kurulda. Aslan’dan ayrılmak istemeyen İspanyol teknik adam, yeni sezon çalışmaları 4 Temmuz’da başlayacak olmasına rağmen erkenden İstanbul’a gelecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Domenec Torrent seçime kilitlendi!

Domenec Torrent, tatilini yarıda kesip Galatasaray için 10 Haziran’da İstanbul’a gelecek. Sarı kırmızılı kulüp ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Domenec Torrent’in gözü 11 Haziran’da gerçekleşecek olan Seçimli Genel Kurul’da. 4 Temmuz 2022 tarihinde sezon başı hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray’da Torrent, buna rağmen İstanbul’a ‘seçim’ nedeniyle erken dönüş yapacak.

25 gün önceden gelecek

Torrent sezon başı hazırlıklarından tam 25 gün önce Florya’da olacak. İspanyol teknik adamın bu kararı almasındaki sebep ise Galatasaray’ın yeni başkanı ile görüşmek ve detaylı da bir sunuma imza atmak. Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmeyen Domenec Torrent’in, hiç vakit kaybetmeden yeni başkan ile 11 Haziran’ın hemen ardından görüşmek adına İstanbul’da olacağı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER