Antalyaspor'dan Ali Gürbüz'lü forma tanıtımı

Antalyaspor’un 2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonu’nda giyeceği formalar tanıtıldı. Tanıtımda aralarında Başpehlivan Ali Gürbüz'ün de yer aldığı 4 sembol isim vardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalyaspor'dan Ali Gürbüz'lü forma tanıtımı

Kulübün sosyal medya hesaplarında yayımlanan iki ayrı video ile tanıtımı yapılan formalar 4 ayrı modelden oluşuyor. Önünde Yivli Minare’yi temsil eden deseni barındıran kırmızı ve beyaz modellerin yanı sıra klasik çubuklu forma bu yıl da yeşil sahalarda yer alacak. Antalyaspor armasının üzerinde bulunduğu yeni model ise lacivert forma. Üzerinde kırmızı ve beyaz renklerden oluşan Antalya haritasının yer aldığı forma, Antalyaspor için özel olarak üretildi. 

Başpehlivan Ali Gürbüz 

Antalyaspor forma tanıtımlarında 4 sembol isme yer verdi. 2019 Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz bu yıl ilk kez forma tanıtımında yer aldı. Başpehlivan Ali Gürbüz, bu yıl er meydanına diğer Antalyalı güreşçiler gibi Antalyaspor formasıyla çıkmış, Türkiye’nin Başpehlivanı unvanı ile güreşleri noktalamıştı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER