Son dakika: Venezuela Cumhurbaşkanı Ankara'da... Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Venezuela Cumhurbaşkanı Ankara'da... Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Venezuela ile yapılan anlaşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan basın toplantısında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Venezuela ve Karayipler bölgesindeki en önemli ortaklarımızdandır. Venezuela'nın 15 temmuzun ardından ilk destek veren ülkelerden biriydi. Biz de zor zamanlarda yanlarında olduk. Venezuela'nın maruz kaldığı kuşatmada sayın cumhurbaşkanının cesur tavrının önemi vardır.

Sayın Maduro'nun Filistin konusundaki duruşu takdire şayandır. Maduro'nun bu ziyareti iş birliğimize önem kazandırdı. İş birliğimiz daha ileri taşıma irademizi ifade ettik. Sağlık tarım ve turizm başta olmak üzere birçok alanda iş alanı potansiyeli bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER