Ankaragücü'nden anlamlı kampanya

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, teknik direktör Ömer Erdoğan, yöneticiler ve taraftarlar, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk Kızılay'a kan verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ankaragücü'nden anlamlı kampanya

Ankaragücü yönetimi aldığı kararla "Hayat kurtarmak senin kanında var" sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattı. Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen kampanyaya katılan kulüp başkanı Faruk Koca, teknik direktör Ömer Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri Zeynep Karamancı, Hüseyin Aytekin, Yusuf Tanık, Birol Tekin, Harun Oğraş, Ali Çetin, Gülsen Yılmaz ve taraftarlar, Kızılay Kan merkezine kan bağışında bulundular.

"1 ÜNİTE KAN 3 CANA DERMANDIR"

Göreve geldikleri günden bugüne kulüp olarak sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini belirten MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, kan bağışından önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Kulüp başkan vekilimiz Zeynep Karamancı'nın öncülüğünde Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlattık" diyen Koca, "1 ünite kan 3 cana dermandır. Kan vermek her zaman sağlıklıdır. Bilimsel olarak erkeklerin 3, kadınların 4 ayda bir kan vermesi çok sağlıklıdır. Ankaragücü olarak yöneticilerimiz, hocamız ve taraftarlarımız burada. Kampanyayla bir katkımız olursa kendimizi mutlu edeceğiz. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Ayrıca kan veren taraftarlarımıza, yine kendimizin tasarladığı sarı-lacivert tişört hediye edilecek. Yapılan faaliyetlerin kalıcı olması için sembollerin kullanılması çok önemli. Bu tarz kampanyaları desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER