Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka serisine Final Four ertelemesi

ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak play-off çeyrek final serisinin üçüncü ve son karşılaşması, Anadolu Efes'in Euroleague Final Four'a gidecek olması sebebiyle ertelendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka serisine Final Four ertelemesi

Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasında oynanan ING Basketbol Süper Ligi play-off serisinin üçüncü ve son maçı ertelendi.

Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamaya göre iki takım arasındaki serinin son maçı Anadolu Efes’in THY Euroleague Final Four mücadelesinin ardından oynanacak.

Normal takvime göre yarın oynanması planlanan serinin 3. maçı Anadolu Efes'in 19-21 Mayıs'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek THY Euroleague Dörtlü Final maçları nedeniyle ertelendi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER