için kaldı

Amatör maçta kavga çıktı! 9 oyuncuya seyirden yasaklama tedbiri...

Ordu 1. Amatör Lig'de hafta sonu Kabadüz Belediyespor ile Fatsa Dolunayspor arasında oynanan maçta kavgaya karıştığı tespit edilen 9 oyuncuya "spor müsabakalarını seyirden yasaklama tedbiri" uygulandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Amatör maçta kavga çıktı! 9 oyuncuya seyirden yasaklama tedbiri...

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 10 Ekim'de Altınordu Spor Tesislerinde Kabadüz Belediyespor ile Fatsa Dolunayspor arasında oynanan Ordu 1. Amatör Lig futbol müsabakasının bitiminde saha içinde her iki takım oyuncuları arasında arbede yaşandığı belirtildi.

Müsabakada görevli ekiplerin araya girerek olayın daha da büyümesini engellediği aktarılan açıklamada, "Arbede sonucu yaralanan 3 oyuncunun gerekli tedavileri yapılmak üzere 112 unsurları ile hastaneye intikali sağlanmış, yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Yaşanan arbedenin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğünce gerekli tespitlerin yapıldığına işaret edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER