için kaldı

Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz: 'İnşallah ileride telafi ederiz'

TFF 1. Lig 7. hafta erteleme maçında Giresunspor'la 1-1 berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Yücel İldiz, "Bugün bizim adımıza kaybedilen 2 puan var ama biz bunu inşallah ileride telafi ederiz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz: 'İnşallah ileride telafi ederiz'

İldiz, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, maça iyi başladıklarını ancak yedikleri golle geriye düştüklerini söyledi.

Golden İbrahim Öztürk'e faul yapıldığını kaydeden İldiz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öyle bir pozisyon oldu ki direkt takım kaptanımıza yapılan 'katli vaciptir' tarzında yapılan bir hareket. Rakip oyuncu başında bekliyor, özür diliyor kart görmesin diye. O pozisyon gol oldu. Açık söylemek gerekirse o pozisyon maçı sinir harbine çevirdi. Buna rağmen oyunun sonuna kadar maçı kovaladık. Beraberliği yakaladık, kazanabilirdik de. Herkes kendi maçına baksın. Burası Altay camiası, büyük bir camiayız. Haklarımızı sahada mücadele ederek savunalım."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER