için kaldı

Almanya Ozan Kabak'ı konuşuyor

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra gittiği kırmızı-beyazlı ekipte tüm maçlarda forma giyen ve takımın değişmezlerinden bir tanesi haline gelen 18 yaşındaki savunmacı, bu hafta sonu Leipzig karşısında da ilk 11'de forma giydi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Almanya Ozan Kabak'ı konuşuyor

RB Leipzig'e 3-1 mağlup olan ev sahibi ekipteki futbolcuların performanslarını tek tek analiz eden Stuttgarter Nachrichten gazetesi, kırmızı-beyazlılarda en iyi isim olarak Türk futbolcuyu gösterdi.

1 en yüksek ve 6 en düşük olmak üzere, 1'den 6'ya kadar futbolculara not verirken, 2 puan verilen Ozan Kabak en yüksek nota layık görüldü.

Stuttgart yerel gazetesinin 'En yüksek notu Ozan Kabak aldı' başlığıyla yayınladığı değerlendirmede, “Daha 18 yaşında olmasına karşın sahada bu kadar serinkanlı olması etkileyici. Kabak savunmada iyi pozisyon alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER