Alkollü sürücü üflememek için direndi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bar, kafe, restoran gibi işletmelerin ve üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kötekli Mahallesi'nde yapılan denetimde alkollü bir sürücü alkolmetreye üflememek için direndi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alkollü sürücü üflememek için direndi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin yerleşkesinin bulunduğu Menteşe Kötekli Mahallesinde Trafik, Asayiş ve Narkotik ekiplerinden oluşan 100 kişilik sivil ve resmi emniyet personel gece saat 24:00-02:00 arasında denetim yaptı.

4 gün önce bir barda çıkan tartışma sonrası silahlı saldırı sonrası bir kişinin ölmesinin ardından çok sayıda bar kapatıldı. Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sık sık denetim gerçekleştirdiği ve öğrenci ağırlıklı Kötekli Mahallesinde Trafik Tescil, Asayiş ve Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından mahallenin giriş ve çıkışlarında 2 saat boyunca emniyet kemeri, alkol, araçların bagajlarına kadar arama ve kimlik kontrolü uygulaması yaptı.

ALKOLLÜ GENÇ ÜFLEMEMEK İÇİN DİRENDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER