için kaldı

Alkışlar Bayern Münih'e

Hürriyet yazarlarından Efkan Bucak, koronavirüsün spor dünyasına etkilerini değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alkışlar Bayern Münih'e

Bundesliga devi Bayern Münih, Bavyera bölgesinde salgından maddi olarak etkilenen Bölgesel Amatör Lig takımlarına toplam 460 bin Euro yardım yaptı.

Esasen bu yardım Bayern taraftarlarından geldi... Bavyera temsilcisi, taraftarlarca geri istenmeyen kombine bilet paralarını kasasına koymak yerine amatörlere bağışlama kararı aldı. Her amatör kulübe yaklaşık 20’şer bin dolar verildiği belirtildi. Bu yardımların bir kısmı Bundesliga ekiplerinden Augsburg’un alt liglerde yer alan U23 takımına da gidecekti ancak Augsburg Yönetimi bu ücreti kabul etmeyeceğini duyurdu. Kırmızı beyazlılar, söz konusu 20 bin Euro’yu U23 takımlarına kendilerinin vereceğini, Bayern’in kendi 20 bin Euro’larını diğer kulüplere vermesini istedi. Ayrıca maske satışından gelen 250 bin Euro da yardım kuruluşlarına bağışlandı.

SESSİZ AMA GÖRKEMLİ VEDA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER