için kaldı

Ali Koç: Yine bir ilk oluyor

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Koç, "Son dönemde Afrika, Pakistan, Hindistan, Asya piyasası ve dünyada tutunmanın en zor olduğu Amerika piyasasında Barcelona ile yaptığımız türden anlaşmalarla ve inovatif ürünlerimizle hepimizin gurur duyacağı bir noktaya geleceğiz. Çok doğru yoldayız. Türkiye'den global bir marka olmaya en yakın Beko'dur" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ali Koç: Yine bir ilk oluyor

KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Beko'nun Barcelona Futbol Kulübü'nün (FCB) ana sponsoru ve antrenman sponsoru olmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.Ali Koç: Yine bir ilk oluyor - Resim : 1

Barcelona sponsorluğunun markanın bilinirliğini, pazar payını ve fiyatlandırma gücünü artırdığını belirten Koç, “Son dönemde Afrika, Pakistan, Hindistan, Asya piyasası ve dünyada tutunmanın en zor olduğu Amerika piyasasında Barcelona ile yaptığımız türden anlaşmalarla ve inovatif ürünlerimizle hepimizin gurur duyacağı bir noktaya geleceğiz. Türkiye'den global bir marka olmaya en yakın Beko'dur. Çok doğru yoldayız” dedi. Beko'nun davetlisi olarak gittiğimiz Barcelona'da görüştüğümüz Ali Koç saha dışında büyük resmin daha sağlıklı, bilinir, değerli ve cazip olması için yapıcı rekabetin gerektiğini aktardı.

İNGİLTERE İLE BAŞLADIK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER