Alexandru Cicaldau, Galatasaray'ı sırtladı

Sarı kırmızılılardaki ilk Avrupa golünü Marsilya karşısında atan Rumen futbolcu, performansıyla G.Saray’ı sırtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alexandru Cicaldau, Galatasaray'ı sırtladı

Galatasaray, dün UEFA Avrupa Ligi’nde hem kendisi için hem de ülke puanı için çok önemli bir galibiyetin altına imza atarken, Alexandru Cicaldau performansıyla sarı kırmızılıların zaferin büyük rol oynadı.

Sezon başında transfer olduğu Aslan’da dünkü maça kadar Avrupa’da golü bulunmayan Rumen futbolcu, Marsilya önünde iki golde de ön plandaydı. 24 yaşındaki futbolcu, 12. dakikada Sofiane Feghouli’nin asistinde ağları sarsarak Avrupa’da siftah yaparken, sarı kırmızılıları da öne geçiren golü attı.

Dakikalar 30’u gösterirken de yine Cicaldau’nın çevirdiği topu uzaklaştırmak isteyen Duje Caleta-Car, kendi kalesini avladı ve Galatasaray bu goller henüz ilk yarım saatte 2-0’ı bulmayı başardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER