için kaldı

Aleksandar Djordjevic: "Kazanmamız gereken bir maçtı"

THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında ağırladığı Barcelona'ya son saniye basketiyle 76-74 yenilen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Aleksandar Djordjevic, galibiyeti hak eden bir mücadele sergilediklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aleksandar Djordjevic: "Kazanmamız gereken bir maçtı"

Djordjevic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar oynadığımız maçlar arasında kazanılacak biri varsa, o bu müsabakaydı. Muhteşem bir taraftarın önündeydik ve biz de kazanmayı gerçekten hak ettik." dedi.

Maç içinde daha soğukkanlı olmaları gerektiğine dikkati çeken Djordjevic, "Çok iyi başladık ama ikinci çeyrekte Barcelona bizi yakaladı. Üçüncü çeyrekte istemediğimiz şekilde hızlı ataklar yedik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bundan sonra her maçta tüm toplar için savaşmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Djordjevic, bu tarz yenilgilerin takım karakterini daha da güçlendireceğine inandığını belirterek, şu görüşlerini aktardı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER