AK Partili Ünal: İYİ Parti yöneticilerinin kendi krizlerini örtmeye çalışmalarını siyasi açıdan doğru bulmuyorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "İYİ Parti yöneticilerinin kendi içlerindeki bir sorunu bir operasyon olarak değerlendirip, kendi krizlerini örtmeye çalışmalarını açıkçası siyasi açıdan doğru bulmuyorum. Çünkü yüzleşmediğiniz her şey büyük bir kriz olarak size geri döner" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
AK Partili Ünal: İYİ Parti yöneticilerinin kendi krizlerini örtmeye çalışmalarını siyasi açıdan doğru bulmuyorum

AK Partili Ünal, Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla parti genel merkezinde muhabirler ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Muhabirleri ve sorunlarını dinlemek için bir araya geldiklerini belirten Ünal, sohbet sırasında Türkiye gündemi ile ilgili soruları da yanıtladı. Ünal, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki egemenlik haklarının korunması ile ilgili mücadelede, içeriden birilerinin adeta Yunan tezlerini savunan bir dil kullandığını belirtti.

Libya'da Türkiye’nin haklarını korumak için büyük bir mücadele verdiklerini söyleyen Ünal, "Birileri çıkıp diyor ki 'Libya'da ne işimiz var?' Suriye'de Türkiye'nin sınır güvenliğini, toprak bütünlüğünü korumak için büyük bir mücadele veriyorsunuz. Birileri çıkıp diyor ki 'Suriye’de ne işimiz var?' Yine Azerbaycan’da 30 yıldır devam eden ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK) işgali tescilleyen 4 tane kararına rağmen Azerbaycan orada bir mücadele veriyor. Birileri çıkıyor burada verilen mücadeleyi itibarsızlaştıracak ifadeler kullanıyor. Şimdi medya siyaset üstü meselelerde, bütün dünyada son derece dikkatli ve hassastır. Yani milli meselelerde ulusal çıkarların söz konusu olduğu meselelerde birtakım siyasi kaygılarla değil, ulusal çıkarların önde tutulduğu bir dil ve söylem kullanılır" dedi.

'MEDYA SAHİPLERİNE HAKSIZLIK VE HAKARET OLUR'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER