için kaldı

"Ahmet Uluçay" belgeseli Bermuda'a finale kaldı

Belgesel yapımcısı ve yönetmen Nuray Kayacan'ın yönetmen Ahmet Uluçay'ın hayatını anlattığı "Ardında Kalanlar" belgeseli Bermuda Uluslararası Film Festivali'nde finale kaldı

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Ahmet Uluçay" belgeseli Bermuda'a finale kaldı

Belgesel yapımcısı ve yönetmen Nuray Kayacan, "Ardında Kalanlar" belgeselinin çıkış noktasını Yönetmen Ahmet Uluçay'ın İstanbul Film Festivali'nde ödül törenindeki yaptığı konuşma olduğunu söyleyerek, "Ahmet Uluçay'ın En İyi Film Ödülünü aldıktan sonra vicdan muhasebesi gibi dile döktüğü şeyler çok etkileyiciydi. 'Filmi eşim Ayşe'ye adamıştım, ödülü de onun adına alıyorum' demişti. 'Buradaki kimsenin bilmediği bir yoksulluğun içine ittim ben ailemi' diyordu çünkü evin bütün geçimini eşi sağlıyormuş. Eşinin inanılmaz bir desteği var kendisine." dedi.

Yapımcı ve yönetmen Nuray Kayacan, "Ardında Kalanlar" belgeselinde "Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak" filmiyle tanınan yönetmen Ahmet Uluçay'ı anlattı.

Görüntü yönetmenliğini Kürşat Taşçı'nın üstlendiği, yaklaşık 1 saat süren belgesel, dünya prömiyerini yapacağı Bermuda Uluslararası Film Festivali'nde (BIFF) finale kaldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER