Abdi Serdar Üstünsalih: "VakıfBank olarak hedefimiz tüm finalleri kazanmak..."

VakıfBank Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, hedeflerinin tüm finalleri kazanmak olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Abdi Serdar Üstünsalih: "VakıfBank olarak hedefimiz tüm finalleri kazanmak..."

Üstünsalih, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sürdürülebilirlik ve başarının VakıfBank Kulübünün karakteri olduğunu belirterek, "Özellikle son yıllarda zirvenin sahibi olan kulübümüz, bu başarısını sürdürülebilir ve uzun vadeli planla ilerleyen organizasyon yapısına borçlu. Sürdürülebilirlik artık kulübümüzün karakteri, başarı artık kulübümüzün karakteri... Başarı bizim için bir zorunluluk. Başarılı olmalıyız ki Türk kadınının gururu, kız çocuklarının ilhamı olalım. Her başarımızla kızlarımıza, 'Kendine güven, inanırsan başarabilirsin' mesajını aktarabilelim." dedi.

Kız çocuklarını ablaları gibi dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazanacaklarına inandırabilmeleri halinde en büyük kupayı kazanacaklarını vurgulayan Üstünsalih, "Bu yüzden başarısız olamayız, 'Vazgeçtik' diyemeyiz. Her yıl kupaları müzemize getirmeye devam etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Kulüp olarak aralıksız 35 yıldır Türk kadınının başarısını tüm dünyaya göstermek amacıyla kadın voleyboluna hizmet ettiklerini anlatan Üstünsalih, sözlerini şöyle sürdürdü:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER