Huawei'nin yeni gizemli telefonu ortaya çıktı

Huawei, henüz duyurulmamış gizemli yeni telefonunun 3D render görüntülerini paylaştı; tasarımı merak uyandırıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei'nin yeni gizemli telefonu ortaya çıktı

Huawei'nin yakında piyasaya sürmeyi planladığı akıllı telefon modeline dair sızdırılan 3D render görselleri, teknoloji dünyasında heyecan yarattı. Bu görseller, akıllı telefonun Nova 12 Ultra mı yoksa P70 mi olduğu sorusunu gündeme getirdi. Render, Huawei Nova 11'e oldukça benzer bir tasarıma sahip, ancak bazı amiral gemisi özellikleriyle fark yaratıyor.

Renderda görülen telefon, Huawei Nova 11'dekiyle aynı silindirik kamera modülüne sahip. Ancak, kamera düzenlemesi önceki Nova modellerinden biraz farklılık gösteriyor. Telefonun sağ tarafında, kırmızı renkli bir güç düğmesi ile birlikte iki adet ses düğmesi bulunuyor. Köşeler yuvarlatılmış ve yan taraflarında belirgin bir eğrilik yok.

İlginç bir şekilde, telefonun kamera adasında sadece Huawei'nin amiral gemisi P serisi akıllı telefonlarda bulunan XMAGE markası yer alıyor. Bu da, cihazın Huawei P70 olabileceği spekülasyonlarına yol açıyor. Ancak renderı paylaşan kaynak bile bu olasılıktan emin değil.

Huawei'nin yeni gizemli telefonu ortaya çıktı - Resim : 1

Huawei'den gizemli yeni telefon

Birkaç gün önce internete sızdırılan Huawei Nova 12'nin başka bir renderı, en son sızıntıda görülen kamera düzenlemesinden oldukça farklı bir yapı gösteriyor. Ancak, bunlar sadece sızdırılmış renderlar olduğu için, tasarım hala değişiklik gösterebilir. Kafa karışıklığını artıran bir başka söylentiye göre, Nova 12 Ultra'nın XMAE görüntüleme yetenekleri dahil olmak üzere birkaç ek özelliği sunabileceği belirtiliyor.

Sızdırılan renderın gerçekten Huawei Nova 12 Ultra veya Huawei P70 olduğunu öğrenmek için zamana ihtiyacımız var. Yeni gelişmeler oldukça sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.

İlgili haberlerde, Huawei'nin HarmonyOS'un yeni bir sürümü olan HarmonyOS Next üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu yeni sürüm, Android'i desteklemeyecek. Şirket, Huawei akıllı telefonları için HarmonyOS uygulamaları geliştirmek üzere Çin'deki teknoloji devleriyle iş birliği yapıyor. HarmonyOS Next, yakında çıkacak olan Nova 12 serisi veya Huawei P70 serisi akıllı telefonlarla birlikte gelebilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER