24 yaşındaki oyuncu annesini öldürmüştü: Ömür boyu hapse mahkum edildi

Çok değil, bundan sadece 5 yıl önce, rol aldığı diziyle adından söz ettiriyordu. Yaşı daha çok gençti ve birçok kişiye göre önünde mesleğini sürdüreceği uzun yıllar vardı. Elini kana bulamasaydı belki de hayatının sonuna kadar gösteri dünyasında kalabilirdi. Fakat, bütün bunlar için çok geç. Çünkü o artık hafızalarda "annesini öldüren genç" olarak yer etti. Duruşması tamamlandı ve ömür boyu hapse mahkum edildi. Bu korkunç olayın en çarpıcı ayrıntılarından biri de, genç oyuncunun, rol aldığı dizinin ana karakterini de senaryo gereği öldürmüş olması.

HÜRRİYET HÜRRİYET
24 yaşındaki oyuncu annesini öldürmüştü: Ömür boyu hapse mahkum edildi

ATEŞLİ SİLAHLA  ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Bu, bir film senaryosu ya da roman özeti değil... Bu, genç yaşından bu yana oyuncu olarak kamera karşısına geçen, üstelik rol aldığı yapımlar ses getiren Kanadalı oyuncu Ryan Grantham'ın öyküsü...

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI ALDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER